Workshops

Workshops

Met elkaar een creatieve workshop volgen naar eigen keuze. Dit kan je doen bij mij op het atelier, bij jou thuis of op  locatie .

Uiterst geschikt voor een teambuildingsmoment. 

Deze workshop kan gecombineerd worden met een boerenlunch of High tea op een unieke locatie de Hooiberg in t Woudt. Een andere mogelijkheid is , in combinatie met een Italiaanse maaltijd bij Da Matteo te Wateringen.

Hieronder een uitgebreide uitleg over de vele workshops die mogelijk zijn.

 

Leren tassen maken naar eigen ontwerp.

Deze workshop doe je  in twee dagdelen.

N.a.v. verschillende modellen werk je de tas uit met behulp van een patroon. De tas wordt in elkaar gezet, deels met de machine, en deels met de rijgtechniek. De tas wordt  opgepimpt met gespen riemdelen, ritsen ect..

Je gaat de deur uit met een eigen gemaakte, unieke tas.

De kosten van deze workshop bedragen €30,00 p.p. De workshop vind plaats bij een deelname van minimaal 5 personen.

Datum en tijdstip in overleg.

 

Graffiti aanbrengen op een houten plaat naar eigen idee.

Altijd al gedroomd om een keer met spuitbussen aan het werk te gaan. Bij Andeco  kan je je eigen graffiti ontwerpen op een houten plaat, andere opties zijn ook mogelijk. De workshop duurt 1 dagdeel. 

De kosten voor deze workshop bedragen €15,00 p.p. inclusief materiaal. De workshop vind plaats bij een deelname van minimaal 5 personen. Datum en tijdstip in overleg.

 

 

Workshop mozaïeken.

De workshop mozaïeken wordt gegeven in een dagdeel.

De keuze bestaat uit het mozaïeken van een theedoos, spiegel, prikbord, dienblad of een vaas  etc. Met stukjes gekleurde tegel, glas en ander materiaal verfraaien we het voorwerp. Een eigen werk met een eigen karakter.

Houdt wel rekening met het voegwerk, dit kan pas in een later stadium aangebracht worden. 

De kosten voor deze workshop bedragen €17,50 p.p inclusief materiaal. De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg.

Optie;

Een groter project zoals een  tuinpot of een tafeltje kan ingelegd worden met mozaïek. Een dag gevuld programma inclusief lunch. 

Houdt wel rekening met het voegwerk dit kan pas in een later stadium aangebracht worden. 

De kosten voor deze workshop bedragen €37,50 p.p inclusief materiaal. De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg. 

 

Workshop plantenstuk opgebouwd uit natuurlijke materialen.

Deze workshop wordt in 1 dagdeel gehouden. Bij deze workshop kun je een plantenstuk maken, opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals, boomstronk, schors en kokosnoten die zijn gedompeld in de kleuren; wit, grijstinten en zwart. Uit een binnenband knippen we bloembladen, deze wordt bevestigd op een piepschuimbol. De bloem geeft een bijzondere uitstraling aan het geheel. Het plantenstuk wordt gemaakt op een plantenpot of schaal.

Het is ook mogelijk om een plantenstuk te maken door middel van een thema zoals, pasen, kerst etc.

De kosten voor deze workshop bedragen €12,50 p.p inclusief materiaal. De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg. 

 

Workshop servies beschilderen.

Een blanco servies wordt naar eigen creatie ingeschilderd. Pip-style, blond - of geheel wat anders. Deze workshop is ook leuk om iemand te schenken, een samengesteld servies gemaakt door vriendinnen.Afhankelijk van het achterliggende idee, is de duur van deze activiteit 1 tot 2 dagdelen. Het is ook mogelijk van het beschilderde servies een etagáre te maken.

De kosten voor deze workshop bedragen €10,00 p.p inclusief materiaal. De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg. 

 

Workshop klein meubelstuk opknappen.

Duur van de workhop: 1 dagdeel of 2 dagdelen verdeeld over verschillende dagen. 

Maak een gebruikt meubelstuk weer uniek. Misschien heb je zelf al het idee gehad om het kastje bij jou thuis op te knappen. Geen kastje? ook geen probleem. Je kunt van te voren aangeven waar je voorkeur naar uit gaat: klein kastje, stoel, tafeltje etc. Na wat voorwerk wordt het meubelstuk bewerkt. Dit kan d.m.v. verschillende technieken zoals; white wash, decoupage, kleurtjes verf en pattineren. 

Een leuke workshop met een gegarandeerd eindproduct!

De kosten voor deze workshop bedragen: €35,00 p.p inclusief meubelstuk. €20,00 exclusief meubelstuk.

De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg. 

 

Workshop Pop art

Met behulp van een foto zetten we een afbeelding, over op het schildersdoek. Door schaduwranden te accentueren krijgt de afbeelding een abstracte uitstraling. Een herrinnering van deze tijd en een bijzonder kado!

De workshop wordt gegeven in 2 dagdelen.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,00 p.p inclusief materiaal.

De workshop vind plaats bij een minimale deelname van 5 personen. Datum en tijdstip in overleg.

 

Workshop Schilderen

Op doek schilderen we met acrylverf, de gewenste afbeelding / fantasie.

- Dikke dames

- Schilderen op gewenste locatie

- Deelschilderij

Tevens:

Worden er bij Andeco ook schilderlessen gegeven.

Voor verdere informatie: anneke@andeco.nl

 

Workschop Vintage:

Een pakket bestaand uit buitenhout, een houten hart en schijfjes boomtak. Een ieder zet het naar eigen idee in elkaar. Het hout kan beschilderd of beplakt worden. De schijfjes boomtak worden op het hart geplakt.

Een eigen tekst  maakt het bord af. Leuk bij de voordeur of als sleutelbord.

 

Naast deze omschreven workshops zijn er nog een tal van andere workshops mogelijk;

-         Sieraden maken met o.a. metallic hanger.

-         Beeldje maken met pretex.

-         Vintage aanbrengen op een T-shirt.

-         Hotfix  stones & stuts

-         Teenslippers pimpen

Vraag er gerust naar !  

 

Verfijnd zoeken